Wednesday, November 20, 2013

Hari yang Ditunggu-tunggu Oleh Aku

Views
Assalamualaikum reader(s) . Haaaa , confirm student POLITEKNIK especially 
tengah menunggu result memasing isn't it ?Sekarang Hana tengah berdebar-
debar menunggu masa yang sesuai untuk bukak web nak check result. Act , 
member-member Hana kata dah boleh check tapi Hana masih belum punyai 
kekuatan untuk check result . Takut tak menggembirakan abah dan mama.

Now , bila nak bukak web pulak jam. Ramai lah kodd tengah online kan .
Takpe laa , Hana tengah malam pun boleh check lagi. Takda hal ..
Doakan yang terbaik buat Hana .. 
Haaa , semalam pulak chatting dengan Intan . Teman Hana dari kecik lagi.
She makes a big changes to herself and I'm proud of her
Seriously . Why ?? Because she more different now. 
Dia dah berniqab sekarang. Hati ni terbukak untuk tanya ttg penghijrahan 
dia. Sebab Hana dah lama simpan niat  untuk berniqab .
Cuma belum punya kekuatan  . 
Hana tengah mencari masa yang sesuai untuk berubah sepenuhnya .
Now, slowly berubah dan dekatkan diri pada yang ESA.
 Hana suka sgt tengok kaum HAWA yg sempurna dalam 
penjagaan auratnya ,.
Intan dah 4 bulan berniqab . Alhamdulillah. 
Hana sentiasa doakan agar Intan sentiasa beristiqamah.
Subhanallah , semoga niat Hana akan tercapai .. In shaa ALLAH..




Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. cepat2 la berniqab !
    benda yang baik tak elok tangguh tangguh :D

    ReplyDelete



 
Designed by Miraa Hussin