Friday, April 26, 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

Views

Assalamualaikum reader(s) . Wuuu , canon tuhh ... Bobo suke lahh . Hehehe .
Berminat nak join ? Apa lagi mau tunggu . Klik lah banner tu ramai-ramai .

Why aku nak menang GA ni :

Aku tak mampu nak beli camera canon yang betul . Dapat tabung pun okayy boleh menambah semangat aku untuk kumpul duit then realisasikan impian aku . Bukan apa , aku takmau nak susahkan parents sebab diorang dah byk spend duit untuk education aku . So , yang mane keinginan aku , aku akan cuba usahakan sendiri untuk menjadikannya kenyataan .   Handphone aku sendiri pun parents aku tak pernah belikan . Sendiri usaha samapai tahan lapar mase sekolah . Untuk GA kali ni aku tag JAMIE .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

  1. datang dari GA yang sama . Jom singgah blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete



 
Designed by Miraa Hussin