Tuesday, April 23, 2013

Segmen : Hey ! blogger asal mana?

Views
Assalamualaikum reader (s)


http://walkstatic.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

Klik banner if nak join . Tak rugi pape pun kalau join .

This time aku nak tahu blogger lain asal dari mane . Selalunya kita main follow je kan bila tengok blog cantik . Tapi tak tahu apa-apa tentang blogger tu . Tujuannya nak menambah kenalan , Tak rugi sebenarnya ramai kawan dari pelbagai negeri . Malah lebih seronok adalah . Huhu . Btw , aku asal Perak . Korang ??

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

9 comments:

  1. dr segmen yang sama
    apa khabar orang perak?

    http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama ^^
    http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html
    mind to follow me? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi , Hanna dah follow ^_^ . Thanks yahh

      Delete
  3. wuu , perak perak , dan ouh , ehem sama umur kita nih *angkat kening* haha , gurau2 :D

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuuu . kelantanese . Hehe . Umur sama ??? sep sep dri jauh .

      Delete
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama... =)

    http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

    ReplyDelete



 
Designed by Miraa Hussin